Boka möte

Vi rekommenderar att du sitter ner med en av våra inredare i lugn och ro för att gå igenom dina planer. För bästa resultat föreslår vi att du bokar in ett möte med en av oss.

Att bli guidad hela vägen fram till en ny bänkskiva uppskattas av många. Vid ett bokat möte kan du i lugn och ro berätta om dina önskemål och funderingar. Steg för steg går vi sedan igenom vad som är viktigt att tänka på för att du ska få ett kök med den rätta känslan. Köksspecialistens långa erfarenhet är ett ovärderligt stöd längs vägen.

planering2

Ett all inclusive tänk, gjort för att funka

Vårt all inclusive koncept innebär att vi hjälper dig från första början till färdigt kök/badrum. Via våra kunniga inredare är det enkelt för dig att hitta rätt. Vi tar ansvar för måtten och ser till att de nya bänkskivorna passar i ert kök. Vill ni även sätta nytt kakel över bänkarna, byta ut några vitvaror, eller montera nya handtag på era luckor, så gör vi det till en naturlig del av projektet. Vi har alla yrkesgrupper under ett tak, med en projektledare, ett avtal och en faktura.

Här finns vi

Vi finns representerade på flera olika platser i Stockholm & Mälardalen. Hos oss kan du få inspiration till ditt nya projekt, se och känna på mängder av olika material, samt ställa frågor till en av våra erfarna projektledare.