Träskivor

Träets naturliga färg och ådring ger köket en varm känsla. Det håller över tiden, både fysiskt och designmässigt, och går att slipa och behandla efter behov. Välj bland ek, björk, värmebehandlad björk och valnöt.

Varmt och levande

En gedigen bänkskiva i trä är tidlös och ger ett varmt intryck till köket. Skött på rätt sätt så kan den homogena träbänken hålla i många år. Materialet är i grunden känsligt mot fläckar och fukt, men med regelbundet underhåll står den i mot en hel del. Träbänkar gör sig också mycket bra tillsammans med andra material, både sten och rostfritt, så en kombination av två material på bänkarna i ditt kök kan vara den perfekta lösningen. Vi tillverka våra träbänkar i två tjocklekar, 30 och 38 mm, beroende på val av träslag.

Styrkor

Tidlöst; åldras vackert; rätt skött så håller den länge; vissa träslag ger relativt lågt pris

Svagheter

Kan vara känsligt mot fläckar och fukt; vissa träslag ger relativt högt pris; kräver underhåll

Våra massiva bänkskivor i trä

stavlimmadek_30mm
Stavlimmad ek, 30 mmFinns i obehandlad, oljad och lackad
massivek_38mm
Massiv ek, 38 mmFinns i obehandlad, oljad och lackad
stavlimmadbjork_30mm
Stavlimmad björk, 30 mmFinns i obehandlad, oljad, lackad och värmebehandlad med 3 olika ytbehandlingar
massivbjork_38mm
Massiv björk, 38 mmFinns i obehandlad, oljad och lackad
stavlimmadnot_30mm
Stavlimmad amerikansk nöt, 30 mmFinns i obehandlad, oljad och lackad.
massivnot_38mm
Massiv amerikansk nöt, 38 mmFinns i obehandlad, oljad och lackad

Ett all inclusive tänk, gjort för att funka

Vårt all inclusive koncept innebär att vi hjälper dig från första början till färdigt kök/badrum. Via våra kunniga inredare är det enkelt för dig att hitta rätt. Vi tar ansvar för måtten och ser till att de nya bänkskivorna passar i ert kök. Vill ni även sätta nytt kakel över bänkarna, byta ut några vitvaror, eller montera nya handtag på era luckor, så gör vi det till en naturlig del av projektet. Vi har alla yrkesgrupper under ett tak, med en projektledare, ett avtal och en faktura.

Boka möte

Vi rekommenderar att du sitter ner med en av våra inredare i lugn och ro för att gå igenom dina planer. För bästa resultat föreslår vi att du bokar in ett möte med en av oss.