Stenskivor

Både ren natursten och skivor i kvarts lämpar sig väl för bänkar i kök och badrum. Naturmaterialet i sig är hårt och motståndskraftigt. Vi har delat upp stenen i marmor, granit, kalksten och kvarts. Valmöjligheterna är näst intill oändliga.

Våra stenskivor

Komposit

Skivor skapade av olika naturliga mineraler, t ex kvartsit, vilket ger en hård, tät och hygienisk yta som passar mycket bra i köket. Vi använder oss här av Silestone och Dekton.

Marmor

Det klassiska valet från de romerska badhusen. Ett material som aldrig går ur tiden och som ger köket eller badrummet en lyxigare känsla.

Granit

Ett mycket hållbart alternativ som står i mot de flesta påfrestningarna i ett modernt kök, såsom värme, syror och mekaniskt slitage.

Kalksten

Uppbyggd av samma huvudmineral som marmor och har därmed liknande egenskaper. Vackra stenar med varma färger.

Hållbart och tidlöst

Både naturstenen och skivor skapade av kvarts är mycket slitstarka ytor. De tekniska egenskaperna varierar mellan de olika materialen och de har alla sina egna styrkor & svagheter. Oavsett om du väljer natursten eller kvarts så är dessa bänktyper en investering för framtiden. Du kan läsa mer om deras unika egenskaper på respektive sida.

Boka möte

Vi rekommenderar att du sitter ner med en av våra inredare i lugn och ro för att gå igenom dina planer. För bästa resultat föreslår vi att du bokar in ett möte med en av oss.