Rostfritt

Det finns en anledning till att den rostfria ytan är det naturliga valet i restauranger och storkök. Den rostfria ytan är hygienisk och tålig. I ”hemmakök” väljer många den rostfria bänken för dess design – materialet ger en modern och stilren känsla till rummet.

Modernt & flexibelt

Den rostfria ytan finns i de flesta kök via diskhoar och diskbänkar, men allt fler väljer att utöka de rostfria ytorna i köket. En rostfri bänk står i mot all vätska och är enkel att hålla ren. Är man beredd att betala extra så är möjligheterna till egen design i stort sett obegränsade – stora bänkar i skivor utan skarver, samt valfri storlek på bakre uppvik och integrerad diskho. En standardskiva i rostfritt passar i alla kök, medans en designad skiva passar bättre i ett modernt och minimalistiskt kök.

Styrkor

I standardmått relativt lågt pris; tålig och tidlös; helt tät mot all vätska; flexibla mått; integrerade hoar

Svagheter

I specialdesign relativt högt pris; repkänslig; viss känslighet mot hög värme; relativt energikrävande tillverkningsprocess

Ett all inclusive tänk, gjort för att funka

Vårt all inclusive koncept innebär att vi hjälper dig från första början till färdigt kök/badrum. Via våra kunniga inredare är det enkelt för dig att hitta rätt. Vi tar ansvar för måtten och ser till att de nya bänkskivorna passar i ert kök. Vill ni även sätta nytt kakel över bänkarna, byta ut några vitvaror, eller montera nya handtag på era luckor, så gör vi det till en naturlig del av projektet. Vi har alla yrkesgrupper under ett tak, med en projektledare, ett avtal och en faktura.

Boka möte

Vi rekommenderar att du sitter ner med en av våra inredare i lugn och ro för att gå igenom dina planer. För bästa resultat föreslår vi att du bokar in ett möte med en av oss.