Våra bänkskivor

Sten

Både ren natursten och skivor i kvarts lämpar sig väl för bänkar i kök och badrum. Naturmaterialet i sig är hårt och motståndskraftigt. Vi har delat upp stenen i marmor, granit, kalksten och kvarts. Valmöjligheterna är näst intill oändliga.

Laminat

Laminat är ett prisvärt och tåligt materialval och finns i många olika utföranden. Det skapas i rena färger och mönster, eller för att efterlikna sten, betong & trä. Tillverkat och monterat på rätt sätt så håller laminatet i längden.

Rostfritt

Den rostfria ytan är till att börja med hygienisk och tålig. Det finns en anledning till att den rostfria ytan är det naturliga valet i restauranger och storkök. I ”hemmakök” väljer många den rostfria bänken på ren design – den ger en modern och stilren känsla till rummet.

Trä

Träets naturliga färg och ådring ger köket en varm känsla. Det håller över tiden, både fysiskt och designmässigt, och går att slipa och behandla efter behov. Välj bland ek, björk, värmebehandlad björk och valnöt.

Ett all inclusive tänk, gjort för att funka

Vårt all inclusive koncept innebär att vi hjälper dig från första början till färdigt kök/badrum. Via våra kunniga inredare är det enkelt för dig att hitta rätt. Vi tar ansvar för måtten och ser till att de nya bänkskivorna passar i ert kök. Vill ni även sätta nytt kakel över bänkarna, byta ut några vitvaror, eller montera nya handtag på era luckor, så gör vi det till en naturlig del av projektet. Vi har alla yrkesgrupper under ett tak, med en projektledare, ett avtal och en faktura.

Boka möte

Vi rekommenderar att du sitter ner med en av våra inredare i lugn och ro för att gå igenom dina planer. För bästa resultat föreslår vi att du bokar in ett möte med en av oss.